Autómosó
Az Érintésmentes Prémium Autómosó!
Mosónk tervezésekor a fő szempont a kompromisszum mentesség volt. Ezzel a speciális technológiával sikerült több mosó hiányosságát kiküszöbölni, és az autó fényezésének maximális védelme mellett egy tökéletes mosást létrehozni.
A technológia
Egy Német gyártmányú, Aquatus névre keresztelt gép végzi az autók mosását. A berendezés magasnyomású vizet és több vegyszer kombinációját használja. A portálban található egy “mosó híd” ami az autók kontúrvonalát leköveti és juttatja el a vegyszereket az összes felületre. A különböző vegyszerek kombinációja meglazítja a felhordott szennyeződéseket, majd a gép ezeket magasnyomású vízzel lemossa.
Hasonlóan a mosó hídhoz, a szárítás is az autó kontúrozásával zajlik. A speciális szárítást elősegítő felhordása után, összesen 14 kW gondoskodik a vízcseppek eltávolításáról.
Vegyszerek
A mosásban kiemelt szerepeket kapnak a vegyszerek. Magas koncentrátumú, vízre lebomló vegyszereket használunk. Az előmosást 2 féle vegyszer végzi, ezek lazítják meg a szennyeződéseket. Ezek után felhordásra kerül egy aktívhab réteg, a felnikről pedig a fékport felni tisztító távolítja el. Opcionálisan lehetőség van, egy magasfényű, forró wax réteg felhordására, ami védi a fényezést a különböző szennyeződésektől.
Belső takarítás

A belső takarítás is kiemelt szerepet kap, ha igény van rá. Külön csarnokban, ezzel is gyorsítva a folyamatot, magas minőségű eszközökkel és képzett kollégákkal történik. Az egész autó belseje porszívózásra kerül, a műszerfalat illetve a falcokat műanyag ápolóval kitörlik, az ablakokat kívül belül tisztítják. Az autó szőnyegeit egy speciális gépben tisztítjuk, vízzel kerül átmosásra majd a szennyeződéseket vizes porszívóval eltávolítják és a szőnyeg szárazon kerül vissza az autóba.

kapcsolat

Hatvani Gumiszerviz Kft.
9024 Győr, Mécs L. út 9.

 

Telefon: 06 96 523-020

 

Nyitvatartás:
H-P: 8.00-17.00
SZ: 8.00-12.00

 

Gumihotel
Telefon: 06 96 315-537

 

Autómosó
Telefon: 06 96 523-020